Veterinair natuurgeneeskundige

Ana Salve: veterinair natuurgeneeskundige

Als ervaren veterinair natuurgeneeskundige is een van mijn doelen inzicht/bewustwording brengen bij jou als paardeneigenaar in wat je paard je brengt en hiermee jullie band versterken. (Ik zie regelmatig dat bepaalde klachten een afgeleide zijn van die van de eigenaar. En niet alleen op fysiek gebied…)

Voor mij is er niets mooiers dan het dier en daarmee ook de eigenaar te helpen. Elke klant wordt door mij grondig op holistische wijze geanalyseerd en vervolgens van een gedegen advies voorzien. Ik behandel klachten die niet (goed) regulier kunnen worden behandeld, zoals chronische aandoeningen, gedrags-, bewegings-, huid- en spijsverteringsproblemen, allergieën en klachten na ziekte, operatieve ingrepen en vaccinaties.

Aangezien dit voor mij voorop staat, werk ik graag nauw samen met reguliere en niet reguliere specialisten/therapeuten. Samen bereik je immers in een groot aantal gevallen meer dan alleen.

Ik help jou en je paard of alleen je paard door:

  • Het geven van workshops/lezingen over hoe je kunt werken aan een goede gezondheid en welzijn van je paard.
  • Het afnemen van een anamnese waarbij ik je paard fysiek en mentaal helemaal doorlicht. Je krijgt dan op maat een advies: je weet dan wat je paard nodig heeft qua maatregelen, middelen en voeding.
  • Ook help ik je door middel van inzicht in de behoeften van je paard hoe je je band/contact en dus ook de samenwerking met je paard kan verstevigen. Door de verbetering van het contact met je paard en zijn natuur, versterk je ook het contact met jezelf.

Mijn kennis heb ik opgedaan bij diverse opleidingsinstituten. Daarnaast volg ik symposia/congressen en nascholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

De therapieën die ik toepas zijn: Kruidentherapie, Orthomoleculaire voedingsadvies, Homeopathie, Celzout-therapie, Bach bloesemtherapie, Tteam, Reiki, Gedragstherapie. Ik maak gebruik van bioresonantie, de lecherantenne en biotensor.

www.vitaaldier.nl 
info@vitaaldier.nl 
mob: 0624883890